Hard werken en talent combineren is goud

assessment groningen

Talent hebben is 1 er dan nog wat mee doen is 2. In de voetbalwereld hebben Messi en Ronaldo het afgelopen decennia het voetbal gedomineerd. Allebei hebben ze 5 gouden ballen gewonnen (prijs voor beste voetballer ter wereld). Ronaldo staat bekend om zijn harde werken en wilskracht en Messi om zijn talent. Natuurlijk heeft Ronaldo ook talent en werkt Messi er ook hard voor. Messi was echter nooit zo goed geworden als hij niet deze dosis talent had en Ronaldo was nooit de beste van wereld geworden als hij alleen op zijn talent teerde.Talent en hard werken combineren is goud. Doe je dit, en vind je het ook nog leuk, dan zul je ongetwijfeld slagen.  

Zoektocht naar talent

Bij Talentem vinden ze het belangrijk dat mensen hun talenten gaan benutten en ontwikkelen. Klik op de link als je op zoek bent naar een assessment in Groningen. Talent herkennen is een vak op zich. Iedereen kan wel iets, het is de kunst om er uit te halen wat er in zit. Met behulp van een assessment krijg je inzichten om jouw talent tot uiting te brengen.

Waarom hard werken gezond is

Je best doen is gezond. Een dag vol uitdaging zorgt voor een goede nachtrust. Je hebt namelijk tijd nodig in je REM-slaap om de dag te verwerken en zowel mentaal als fysiek uit te rusten. Uitdaging is dus gezond. Zoek wel een uitdaging die niet voelt als een brug te ver. Een brug te ver kan er namelijk voor zorgen dat je struikelt en in een kloof terecht komt. Je werkt té hard. Hard werken is dus belangrijk, maar zorg voor een gezonde balans. 

Waarom je iets moet doen waar je goed in bent


Messi is op voetballen gegaan omdat hij en zijn omgeving vrij snel merkten dat hij er bijzonder veel talent voor had. Ga iets doen waar je goed in bent, waar je energie van krijgt in plaats van dat het je wat kost. Als je doet waar je goed in bent, dan wil je er vaak ook beter in worden. Dan komt hard werken om de hoek kijken. Wil jij uiteindelijk de beste worden, dan zul je hard moeten werken net als Ronaldo.