Volg een cursus zakelijk Engels

Een cursus zakelijk Engels volgen is niet alleen aan te raden. Ook staat het een stuk professioneler wanneer jij weet wat je kunt antwoorden. Maar welke cursus sluit dan aan bij jouw wensen? Laat staan dat je weet wat er besproken wordt tijdens deze training.

Wij weten vast wel een hoop woorden in het Engels te vertellen. Echter is het op zakelijk gebied een stuk lastiger dan verwacht. De echte Engelse termen spreek je niet dagelijks uit en daarin kan jij je niet goed verwoorden. Door de training van NIOW te volgen gaat dit je een stuk beter af! Op een zeer duidelijke manier leer jij Engels te spreken én schrijven. Bovendien zal je merken dat je het contact een stuk beter kunt onderhouden.

cursus zakelijk Engels

Volg hier jouw cursus zakelijk Engels

Niet alleen kan je ervoor kiezen om het telefoneren in het Engels op te pakken. Ook het rapporteren behoort hier tot de mogelijkheid. NIOW weet als geen ander hoe belangrijk het is om de taal correct te beheersen. Hiermee blijf jij de belangrijkste schakel binnen het bedrijf. Ben je meer actief als HR manager? Ook daarvoor ben je bij NIOW aan het juiste adres. Een cursus zakelijk Engels volgen is geschikt voor iedereen die actief is met Engelse relaties. Bekijk gerust de website om te achterhalen of dat het ook past bij jou.