Werken met MS Project

Als je met administratie en planning werkt, dan ben je vast bekend met MS Project. Voor degene die programma nog niet kennen: MS Project is wereldwijd een van de grootste projectmanagement applicaties die er is. Meer weten over MS Project? Lees dan vooral verder!

Wat kan je met MS Project?

Met MS Project is het mogelijk om bijvoorbeeld een tijdlijn te maken, taken in te voeren, afhankelijkheden aan te brengen, taken in te voeren en toe te wijzen, een basisplanning vastleggen in een tijdlijn en nog veel meer. Kortom, alles wat te maken heeft met planning en tijdsmanagement.

Werken met MS Project

Als je er nog niet bekend mee bent kan het ingewikkeld zijn om aan de slag te gaan met MS Project. Daarom is het handig om een stappenplan erbij te houden. Anders is het goed om een cursus te volgen voor de basis. In de volgende alinea ga ik hier verder op in.

Andere projectmanagement programma’s

Er bestaan tientallen projectmanagementprogramma’s die je kan gebruiken om tot je resultaten te komen. Omdat het er zoveel zijn ga ik er nu geen toelichten, echter is de meest gebruiksvriendelijke die van Microsoft.

Cursus MS Project

Als je het lastig vindt om de basis goed onder de knie te krijgen, dan is het handig om te beginnen met een basis cursus MS project. Met deze cursus is het mogelijk om alles onder de knie te krijgen binnen een korte tijd. Het fijne aan de cursus is de mogelijkheid tot persoonlijke en professionele begeleiding. Als je iets niet snapt, word je direct geholpen! Klik op het blauwe linkje of ga naar: https://www.learnit.nl/