Wist u dat u na een time management training effectiever kunt gaan werken?

Als ik een van de dingen binnen ons bedrijf graag wilde veranderen, dan was het wel de manier waarop bij ons met de tijd werd omgegaan. Toen ik namelijk net bij dit bedrijf begon te werken, merkte ik dat mensen heel vreemde planningen maakten waardoor wij het vaak heel druk hadden, maar waardoor de productie heel laag bleef. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik hier iets aan kon veranderen omdat ik ook merkte dat het de mensen op de werkvloer frustreerde dat zij heel veel in beweging waren, maar dat het werk vaak niet op tijd afgerond kon worden. Ik heb toen gekeken of het ook interessant zou kunnen zijn om een time management training te gaan doen. Wanneer wij namelijk een goede time management training konden gaan volgen, zouden wij hopelijk heel veel meer grip op onze tijd kunnen krijgen en ik heb toen gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een goede time management training wilde gaan doen. Ik kan u zeggen dat ik toen bekeken heb waar de beste opleiders te vinden waren want ik wilde graag met een professional in zee gaan die meer wist te vertellen dan dat je een goede planning moest maken. Wij zijn namelijk ook weer niet van gisteren en dus wilde ik een time management training doen die echt zoden aan de dijk zou zetten. Ik heb toen gezien dat wij het beste naar de site timemanagement.net konden gaan. Op deze site las ik meteen al heel goede tips om beter met je tijd om te gaan en hier hadden wij al veel aan. Wanneer de time management training dan ook nog gedaan zou worden, zouden wij daar veel aan kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken of ik een keer in contact kon komen met een van de mensen achter deze site om te horen hoe zij voor ons een time management training konden geven. Wij wilden graag met het gehele team in de leer omdat wij als bedrijf een verbetering en een verandering teweeg wilden brengen.

Deze time management training heeft tot heel goede inzichten geleid

Ik ben blij dat ik besloten heb om met ons gehele team een time management training te gaan doen omdat ik gemerkt heb dat wij hier echt heel veel konden leren. Wij hebben nuttige tips gekregen en handige oefeningen gedaan om te zorgen dat wij meer grip op onze tijd kregen. Daardoor kunnen wij nu veel meer werk verzetten in een veel korter tijdsbestek. Dat was precies wat wij nodig hadden en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan zoeken naar een goede time management training.

Wilt u ook effectiever werken?

Wij merken dat het ons heel goed bevalt om efficiënter te kunnen werken. Kortom:

  • Ik heb hier een heel goede time management training met mijn collega’s kunnen volgen
  • Wij werken nu veel productiever
  • Wij zouden deze training aan anderen van harte willen aanbevelen

Kijk voor meer info ook nog even op de site om te zien wat deze mensen u allemaal te bieden hebben.